Snickare Borås

Snickeri och byggtjänster •

Om ROT-avdraget

Bygg eller renovera billigare i bostaden

ROT-avdraget kan göra att kostnaderna för projekt som utförs i din bostad blir billigare, men det är en hel del regler som måste uppfyllas för att avdraget ska gälla. Privatpersoner som uppfyller Skatteverkets krav har lov att göra ett avdrag på 30 procent per år för bygg- och renoveringskostnader. Anlitar du till exempel oss på Snickare Borås kan vi dra av en del av vår arbetskostnad eftersom vi får tillbaka den avdragna summan från Skatteverket.

Du måste äga hela eller en del av bostaden

En regel för att få göra ROT-avdrag är att du äger bostaden där arbetet utförs. Är ni flera personer som äger bostaden kan alla göra varsitt avdrag så länge ni uppfyller kraven. Man måste till exempel ha betalat in tillräckligt med skatt under året för att få rätt att göra avdraget. Eftersom de exakta reglerna för avdraget förändras då och då är det bäst att se efter vad som gäller genom att kontakta Skatteverket.

Det är snickeriet som gör avdraget

När du anlitar en snickare i Borås måste du först se efter att de faktiskt kan göra avdraget. Det är enbart på själva arbetskostnaden avdraget görs och inte på material- eller transportkostnader. Snickeriet måste ha F-skatt för att få göra avdraget. Vi har kunskap om hur man gör och kan därför erbjuda arbete med ROT-avdrag.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Välkommen att anlita oss när du behöver en snickare i Borås som kan ta sig an allt som har med snickeri- och byggarbeten att göra.

  Telefon:
  010-5252935

  E-post:
  [email protected]

OM OSS

Välkommen att anlita oss när du behöver en snickare i Borås som kan ta sig an allt som har med snickeri- och byggarbeten att göra.

Snickareborås.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.